woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

OM concludeert: 19-jarige bestuurder Mercedez Benz veroorzaker dodelijke aanrijding

lees ook ...

Minister Ori: “Stilstand in onderwijs binnenland moet ...

Minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft de eerste interministeriële sessie gehouden gericht op het oplossen van de onderwijsproblematiek in het binnenland. Bij dit overl...

De 19-jarige bestuurder van de Mercedez Benz, Ruiz G., heeft de 35-jarige fietser Raymon F. dodelijk aangereden. Het ongeval vond op 29 januari plaats aan de Kwattaweg net voorbij de eetgelegenheid Naskip. Hij is direct ingesloten. Bij deze aanrijding was ook betrokken de bestuurder van een Toyota Vitz, Odaa, E. Mede op grond van de waargenomen letsels op het lichaam van Ruiz G. concludeert het Openbaar Ministerie dat hij de Mercedes Benz bestuurd heeft.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurders over de Kwattaweg reden, komend vanuit de richting van de Mariestraat en richting van Nieuwe Charlesburgweg. De fietser reed voor, gevolgd door de bestuurder van de Toyota Vitz en daar achter de bestuurder van de Mercedes-Benz.

Op een gegeven moment zou de bestuurder van de Toyota Vitz naar rechts zijn uitgeweken, terwijl de bestuurder van de Mercedes Benz dit voertuig rechts wilde passeren. Vanwege de vermoedelijke hoge snelheid botste de bestuurder van de Mercedes-Benz van achteren tegen de Toyota Vitz en vervolgens tegen de fietser, waarbij die dit niet overleefde.

De bestuurder van de Toyota Vitz, die alleen beschikte over een Nigeriaans rijbewijs, is heengezonden toen was komen vast te staan dat hij de fietser niet had aangereden. De bestuurder van de Mercedes Benz is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOM concludeert: 19-jarige bestuurder Mercedez Benz veroorzaker dodelijke aanrijding