woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
5
(1)

Olievondsten van invloed op integratieproces Caricom

lees ook ...

Suriname start voorbereiding voor nieuwe agrarische telling ...

Betrouwbare statistische informatie is cruciaal voor de planning, monitoring en evaluatie van agrarisch beleid. Beleidsmakers hebben deze gegevens nodig om middelen efficiënt te gebruiken en goed geïn...

Suriname en Guyana zijn twee landen die de laatste tijd grote olievondsten hebben gedaan voor hun kust. Deze landen staan nu hierdoor in de internationale belangstelling. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (Bibis) zegt dat de ontwikkeling van de olie door deze twee landen verandering zal brengen in de leiderschap van de Caricom.

De 43ste reguliere vergadering van Caricom-leiders is van 3 tot en met 5 juli gehouden in Suriname. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (Bibis) zegt dat dit gegeven van grote invloed is op het integratieproces van de Caricom en de Caribische regio. Het geldt voor zowel de politiek als de economie dat deze landen een “sterkere rol zullen spelen”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOlievondsten van invloed op integratieproces Caricom