woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
0
(0)

Olievondsten van invloed op integratieproces Caricom

lees ook ...

Leidinggevenden Nationaal Leger moeten meer opkomen voor per...

Leidinggevenden binnen het Nationaal Leger (NL) moeten dienstig zijn naar het personeel toe. “Ik geef u de opdracht om eerst naar uw personeel om te kijken in plaats van dat u trappen afloopt om uw ei...

Suriname en Guyana zijn twee landen die de laatste tijd grote olievondsten hebben gedaan voor hun kust. Deze landen staan nu hierdoor in de internationale belangstelling. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (Bibis) zegt dat de ontwikkeling van de olie door deze twee landen verandering zal brengen in de leiderschap van de Caricom.

De 43ste reguliere vergadering van Caricom-leiders is van 3 tot en met 5 juli gehouden in Suriname. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (Bibis) zegt dat dit gegeven van grote invloed is op het integratieproces van de Caricom en de Caribische regio. Het geldt voor zowel de politiek als de economie dat deze landen een “sterkere rol zullen spelen”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOlievondsten van invloed op integratieproces Caricom