Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Olieprijzen met 1,6 procent gestegen

Geplaatst

op

Opec 2

Al sinds maandag zijn de olieprijzen met 0,5 tot 1,6 procent gestegen. Deze stijging heeft te maken met een reactie op afspraken die zondag gemaakt zijn tussen de OPEC landen over een productieverlaging.

Het totale brandstofverbruik is wereldwijd met 30 procent gedaald. De oorzaak die hierachter staat zijn de wereldwijde getroffen coronamaatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de productie is beperkt. Door de onzekerheid over de duur van de crisis zal er eventueel bepaald worden wat de vraag naar brandstof zal zijn.

Als op lange termijn de vraag naar brandstof weer groeit, kunne de huidige beperkingen volgens analisten een positief effect hebben op olieproducten. – Culturu.com

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen