donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
5
(1)

Oil and gas summit in Suriname; 120 bedrijven doen mee aan beurs

lees ook ...

Nieuwe secretaris van CHof neemt verzoekschrift waarborgsom ...

De nieuwe secretaris van het Constitutioneel Hof (CHof), Rakeshkoemar Kanhai, heeft zijn eerste taak op zich genomen door een verzoekschrift in ontvangst te nemen over de waarborgsom die politieke par...

Van 28-30 juni wordt in Suriname een beurs gehouden die hoort bij de Suriname, Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS). Aan dit evenement doen 120 bedrijven mee. Het volleybalveld en de tennisbaan zijn omgetoverd tot twee overdekte hallen met 1.750 m2 beursruimte. Met 600 participanten die actief zullen zijn, behoort deze summit tot de grootste activiteit die Torarica Resort ooit heeft mogen hosten.

“We voelen ons bevoorrecht dat we samen met de andere organisatoren zoals SEOGS zelf, dit in elkaar mogen zetten. Het geeft ons bedrijf ook bekendheid internationaal en op hoog niveau. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen”, zegt account salesmanager bij Torarica Resort, Myrna Kaliar. Zij is belast met het inwilligen van de wensen van de verschillende bedrijven die meedoen aan de summit.

Ze legt uit dat Torarica Resort en Royal Torarica helemaal volgeboekt zijn. “We hebben het over ongeveer tachtig kamers die bezet zijn, doordat deze summit er zal zijn. We moesten sommige deelnemers aan de summit zelfs teleurstellen, omdat er geen plek meer is.”

Om de toegenomen vraag naar diensten aan te kunnen heeft het Resort heeft een vast team in stelling gebracht. Dit team zal ook de ongeveer 450 maaltijden die dagelijks bereid moeten worden tijdens de summit en de daarbij behorende beurs, verzorgen. “Dat betekent ook een keten van bedrijven die daarmee bezig zal zijn. Van Roeli’s tot de keuken, de summit is een boost voor Suriname. Het is mooi om deze synergie te zien”, zegt Kaliar.

STAS International is branding partner van SEOGS, doet de Public Relations en ook het design voor zes booths die ingericht moeten worden voor de beurs. “Ik ben bezig met de kwaliteitscontrole nu. Branding is heel belangrijk voor dit evenement en ook voor de bedrijven waarvoor wij het ontwerp doen. Sommige van hen hebben echt iemand uitgezonden naar Suriname om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het moet top zijn”, zegt Kenzo Soemodihardjo, creative director van STAS International.

Ook STAS International kreeg volgens hem meer aanvragen dan het aankon, om het ontwerp te doen van de booths van sommige deelnemende bedrijven. “We zeggen niet graag ‘nee’, maar we leveren kwaliteit en daar gaat veel tijd in zitten.”

Karin Refos, CEO van STAS International, zal gedurende de summit de dagvoorzitter zijn en het bedrijf organiseert ook twee netwerkevenementen die onderdeel zijn van de summit. Het bezoeken van de beurs is gratis, maar registratie vooraf is verplicht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOil and gas summit in Suriname; 120 bedrijven doen mee aan beurs