woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

OGA verwijdert laaghangende boomtakken

lees ook ...

Getto’s in Suriname beloven volledige steun aan vp Bru...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk en zijn partij, de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), winnen aan populariteit in grote delen van achtergestelde wijken. In verschillende van deze ...

Het Directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft recentelijk, in samenwerking met het districtscommissariaat Coronie, een effectieve aanpak gelanceerd om de verkeersveiligheid te waarborgen. De overhangende takken van oude Parwa-bomen te Afdamming, die met name tijdens de regentijd gevaar opleverden, zijn succesvol verwijderd.

Tijdens het werkbezoek van Indersing Gangabisoensingh, de directeur van OGA, werd de noodzaak tot ingrijpen duidelijk. De samenwerking tussen OGA, het commissariaat en OW Sectie Nickerie heeft geleid tot een efficiënte aanpak. In eigen beheer worden dagelijks over een afstand van een kilometer takken verwijderd, met als doel om binnen twee weken een traject van 12 tot 15 km te voltooien.

Het regelmatige onderhoud, dat van vitaal belang is om calamiteiten te voorkomen, heeft de hoogste prioriteit. De gezamenlijke inspanningen van de betrokken instanties dragen bij aan veiliger verkeer en benadrukken het belang van goed onderhouden straten en bermen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOGA verwijdert laaghangende boomtakken