dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
4.5
(2)

OGA-directeur: Esther Stichting krijgt na ruim 20 jaar grondige schoonmaakbeurt

lees ook ...

Spoedoverleg over situatie Villa Brazil

Het Korps Politie Suriname (KPS) is momenteel in spoedoverleg over de situatie te Villa Brazil in het Matawaigebied. Veiligheidsfunctionarissen zijn samen met korpschef Bryan Isaacs in overleg hoe de ...

Op maandag 7 augustus 2023 heeft het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) de samenwerking met de Esther Stichting hervat en nieuwe afspraken vastgelegd. Onder leiding van Indersing Gangabisoensingh, directeur van OGA, is beloofd dat er uitgebreide onderhoudswerkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Op vrijdag 15 september 2023 bracht hij een oriëntatiebezoek aan de instelling, waar het directoraat al vijf weken lang schoonmaakwerkzaamheden uitvoert.

Gangabisoensingh meldt dat de instelling in ruim 20 jaar geen grondige schoonmaakbeurt heeft gehad. “De werkzaamheden zijn nu grotendeels afgerond, zowel op het terrein binnen als buiten,” voegt de OGA-directeur toe. Tijdens de uitvoering is er geconstateerd dat de lozing verstopt is. “We hebben hulp ingeschakeld van het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de lozing bloot te leggen,” aldus Gangabisoensingh.

De OGA-directie streeft ernaar om regelmatig onderhoud uit te voeren, met schoonmaakwerkzaamheden om de twee weken. Ook doet de directeur een beroep op de Esther Stichting om bij te dragen aan de aanschaf van benodigde materialen voor het verdere onderhoud.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van de Esther Stichting, is zeer dankbaar voor de goede samenwerking en ondersteuning van OGA. Samen met de directie zal zij zich inzetten om de benodigde middelen klaar te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOGA-directeur: Esther Stichting krijgt na ruim 20 jaar grondige schoonmaakbeurt