dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Officiële ingebruikname Diesel Power Plant II EBS

lees ook ...

Activists present the DNA chairman with a draft of the elect...

The proposed Election Regulation was just given to DNA chairman Marinus Bee by the protest movement's activists. The author of this proposed law is attorney Jennifer van Dijk-Silos. "We met with you l...

De uitbreiding van de Diesel Power Plant II (DPP II) van de N.V. Energiebedrijven Suriname aan de Saramacastraat is een feit. Na diverse obstakels, waaronder Covid-19, heeft op vrijdag 05 november de officiële inauguratie van twee grote dieselmotoren (5 en 6) van elk 20 MW, plaatsgehad.

De ceremoniële ingebruikname bestond uit toespraken van hoogwaardigheidsbekleders, projectleiders en vertegenwoordigers van Olibis NV en Burmeister Wain Scandinavian Contractors (BWSC). Dit hoogtepunt maakt een wezenlijk deel uit van het beleid van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen, namelijk de toegang tot elektriciteit voor een ieder te garanderen.

De NH minister David Abiamofo haalde tijdens zijn toespraak aan dat met dit project de toekomstige energiebehoefte is gedekt en de EBS de piekbelasting beter aankan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOfficiële ingebruikname Diesel Power Plant II EBS