zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.5 C
Amsterdam
0
(0)

Oefeningen voor parade en defilé 25 November

lees ook ...

Minister Mathoera belooft versterkte samenwerking tussen Def...

Het aantal inbraken en gewelddadige berovingen is gestegen, wat zorgen baart bij het ministerie van Defensie. Minister Krishna Mathoera van Defensie heeft aangekondigd dat haar ministerie meer onderst...

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft bekend gemaakt dat in verband met de te houden Parade en Defilé, op vrijdag 25 november aanstaande, er oefeningen naar deze activiteit toe, zullen plaatsvinden.

Deze oefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden en wel op de volgende dagen: woensdag 02, vrijdag 04, dinsdag 08, vrijdag 11, dinsdag 15, vrijdag 18 en dinsdag 22 november. De wegen in en rondom de oefenlocaties zullen worden afgesloten of worden omgelegd. Het KPS doet een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze oefeningen.

Op woensdag 02, vrijdag 04 en dinsdag 08 november zullen de oefeningen plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Op vrijdag 11 november zal de gezamenlijke oefening plaatsvinden in de omgeving van de Duisburglaan. Op dinsdag 15 november zal er een  gezamenlijke oefening in de omgeving van de Politieacademie plaatsvinden.

Op vrijdag 18 november start de pre-generale oefening aan de Gemenelandsweg, vóór de brandweer kazerne. De generale oefening is op dinsdag 22 november in de omgeving van de Albert Einsteinstraat (Paramaribo Noord).

Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen stipt op te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOefeningen voor parade en defilé 25 November