woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Oefening defile en parade ging niet door

lees ook ...

Flexibele werktijden voor winkels, bakkerijen en horeca tijd...

In anticipatie op de naderende feestdagen heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken een Algemene Overwerkvergunning uitgegeven voor specifieke bedrijven, waaronder winkels, bakker...

Oefenen voor de defile van de komende Onafhankelijkheidsdag is niet doorgegaan. De politiebond en leden kozen voor het bijwonen van de alv, na hiertoe te zijn bemoedigd door de Surinaamse Politie Bond in de persoon van Poetini Atompai. Alleen inspecteur Milton Kensmil, coördinator parade/defilé, liet zich niet overtuigen. Men vertrok van Duisburglaan naar de Politie Academie voor de alv.

Atompai deelde Starnieuws mee dat de alv belangrijk is. Kensmil zegt desgevraagd, ook zijn collega’s te hebben toegesproken. Het belang van de parade en het defilé heeft hij voorgehouden, en het feit dat het gaat om een nationale dag. “Ik heb de mensen gewezen op hun verantwoordelijkheid”.

Volgens Kensmil komen de parade en het defilé (nog) niet in gevaar op 25 november. Hij heeft medewerking van de voorzitter van de Politiebond gevraagd, om geen alv te houden op dinsdag en donderdag. De pre generale en generale kunnen dan gewoon doorgaan. Atompai wees erop, dat hij zijn medewerking verleend als de president dat ook doet.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOefening defile en parade ging niet door