donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

OBS legt bus- en bootvervoer woensdag lam

lees ook ...

Brunswijk: Reducing fuel prices must be done gradually

Vice President Ronnie Brunswijk thinks it's best to release the fuel price gradually rather than all at once. He can relate to the plans made to alter the course. He does think that the gold sector's ...

Op woensdag zullen staatsboten aan de ketting blijven en bussen in de garage. De Organisatie van Bushouders in Suriname(OBS) heeft besloten om op die dag niet te varen of te rijden, omdat de verhoging van de maandelijkse betaling niet is uitbetaald. Duizenden burgers zullen hierdoor gedupeerd worden.

De bushouders en bootsmannen geven meer uit aan brandstof dan zij ontvangen van de overheid. Ondervoorzitter Iwan Woon zegt dat hij dagelijks SRD. 708,75 ontvangt, terwijl hij 720,- uitgeeft. Zij weigeren de staat langer te subsidiëren.

In november 2020 is er een akkoord bereikt over nieuwe tarieven met Fariyal Renfurm, de directeur van het Nationaal Vervoersbedrijf. Op basis van het aantal af te leggen kilometers van de vervoerders werden de prijzen bepaald. Er is  nu een verhoging van 90 tot 150 procent op deze bedragen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOBS legt bus- en bootvervoer woensdag lam