zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

OBS reageert op uitspraken van minister Orie

lees ook ...

Corruptieonderzoek naar betaling van US$ 7,5 miljoen aan Pan...

De procureur-generaal Garcia Paragsingh heeft een voorlopig onderzoek aangevraagd naar een mogelijke corruptiezaak tegen president Chandrikapersad Santokhi en twee van zijn ministers. Dit verzoek volg...

De organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS) vond het nodig een persconferentie te beleggen om te reageren op uitspraken die minister Henry Orie van Onderwijs, wetenschap & Cultuur deed in het TV programma To the point van Apintie. Orie deed de uitspraak dat deze groep de regering uitmelkt.

Hij vindt dat de groep een prestatie levert die te verwaarlozen is. Het is 0,0. De bus en boothouders staan versteld, dat dit de manier is waarop de minister naar hen kijkt. Ze zijn soms in actie, omdat het ministerie vaak zijn betalingsafspraken niet nakomt. Zij benadrukken bij monde van hun voorzitter Pokie, dat zij hardwerkende ondernemers zijn. De uitspraken van de minister verbaasd hen. Op 22 januari jongstleden, had de groep een heel goed gesprek met de minister, en zijn team, waarna hij zaken zelf schriftelijk toegaf. Nu weten ze niet als hij nog serieus genomen moet worden.

De groep gaf namens de voorzitter ook te kennen, dat de enige verliezer bij onregelmatigheden het kind is, niet het ministerie of de boot- en bushouder.

Pokie de voorzitter zegt namens de organisatie het niet juist te vinden,dat de minister hen aanspreekt via de media. Zij wensen zonder tussenkomst van de media de bewindsman te spreken. Zijn voorstel was om aan tafel zaken te beslechten.

Bron: Ampie’s Broadcasting Corporation

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOBS reageert op uitspraken van minister Orie