maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nurmohamed van OW besluit Jogi niet meer te ontvangen op het ministerie

lees ook ...

Misdaad en geweld bedreiging voor economische groei van de r...

President Chandrikapersad Santokhi heeft woensdag virtueel deelgenomen aan de 34e tussentijdse staatshoofdenvergadering van de Caricom. Tijdens deze vergadering stond het thema ‘Misdaad en geweld in d...

De parlementariër Mahinder Jogi (VHP) is niet langer welkom op het kantoor van minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW). Dit besluit heeft de minister kort geleden genomen, nadat het DNA-lid “zwaarwichtig” tegen hem tekeer is gegaan. Jogi heeft  op meerdere momenten zijn mening over  VHP-ministers niet onder stoelen of banken geschoven. Het meest recente is zijn eis dat minister Saskia Walden van EZ moet vertrekken, vanwege haar betrokkenheid in bedrijven en stichtingen. Walden beweert, dat al deze ondernemingen slapend zijn.

De VHP-ministers zijn in gesprek geweest met de voorzitter  van de VHP. Zij hebben zich uitgesproken over  de uitlatingen van Jogi in de media. ‘Het levert schade aan de partij. Dit is nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen. Er is zwaarwichtig tegen mij tekeergegaan en dat accepteer ik niet. De leiding van het ministerie ligt bij mij, maar de politieke consequenties moet de partij bepalen’, aldus Nurmohamed.

Nurmohamed roept op tot aanpak van zulke zaken in de partij. Hij vindt dat de integriteit van de VHP-ministers niet te grabbel kan worden gegooid, omdat zij niet zonder screening zijn gekozen. De partij zal nog een beslissing nemen, maar de OW-minister heeft zijn standpunt ingenomen, en dat staat vast.‘…ik laat niet met mij sollen’, aldus Nurmohamed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNurmohamed van OW besluit Jogi niet meer te ontvangen op het ministerie