donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Nurmohamed ontbindt werkgroepen

lees ook ...

Surinaamse Moslim Associatie dringt bij regering aan op tast...

De Surinaamse Moslim Associatie (SMA) heeft tijdens een ontmoeting met president Chandrikapersad Santokhi gevraagd om beleid te maken dat leidt tot tastbare resultaten voor de Surinaamse samenleving. ...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken wordt vanaf zijn aantreden geregeld geconfronteerd met velerlei klachten en problemen. In dit kader werden vorig jaar werkgroepen ingesteld om oplossingsmodellen te presenteren. Ruim een jaar later hebben de werkgroepen hun verslagen ingediend.

Een team van adviseurs zal nu samen met stakeholders van OW de ruimte krijgen om over te gaan tot uitvoering van de inzake vraagstukken, zei de OW-minister op maandag 20 september 2021. De bewindsman is vooralsnog tevreden met de behaalde resultaten, maar drukte de voorzitters van de werkgroepen op het hart erop te blijven toezien dat zaken zich niet herhalen.

Het team dat bestond uit OW-medewerkers alsook externe deskundigen mochten voorstellen doen aan de minister op alle geconstateerde onderwerpen die een spoedige aanpak nodig hebben. Echter is nagegaan hoe zaken verbeterd en innovatief aangepakt kunnen worden, de regels eventueel te vergemakkelijken of indien nodig te verscherpen. Ook de wetgeving is onder een vergrootglas geplaatst en gekeken of er noodzakelijke aanpassingen vereist zijn.

Vervolgens zijn een aantal OW-dienstverleningen aan de orde gekomen die wellicht afgestoten kunnen worden. Na dit alles zijn de werkgroepen ontbonden. De voorstellen zullen nu in de praktijk worden toegepast.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNurmohamed ontbindt werkgroepen