zaterdag 20 april 2024
27 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
3
(2)

Nummer 1 hit-single voor Bryan B

lees ook ...

Rapartiest Kapalani gearresteerd tijdens politiepatrouille

Vanochtend is de 31-jarige rapartiest Kapalani aangehouden tijdens een patrouille van de stootgroep Regio Paramaribo. Hij werd betrapt met een vuistvuurwapen, dat door de autoriteiten in beslag is gen...

Bryan B is ingenomen met het feit dat zijn nummer ‘Mi Libi’ al twee weken nummer 1 is op de hitlijst van radio SRS. Het lied is een cover in Sranan van ‘Ik leef mijn eigen leven’ van de Nederlandse zanger André Hazes. De tekst is samengesteld door de zanger zelf en Ed Rust. Bryan B is ervan overtuigd dat een ieder zich terug zal kunnen vinden in de tekst van het lied.

 De reactie van de zanger: “Een nummer- 1 hit waar dan ook vooral als het echt is verdiend. Het is toch geweldig na 45 jaar in de buzz toch nog en geeft mij meer geloof om door te gaan”. Het is geen lied dat zijn eigen leven beschrijft.

Onder het thema ‘Bryan B Sings Luther Vandross’ zijn er een aantal concerten gepland in Nederland. De kick-off is op 30 april in Club Hart van Amsterdam. Bryan B denkt ook aan het geven van deze concerten in Suriname. Luther Vandross was een Amerikaanse R&B en soulzanger. Hij leefde van 1951 tot 2005, en was idool van Bryan B. In 1993 haalde Bryan de finale van een Soundmixshow als Vandross-imitator.

Bron foto: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNummer 1 hit-single voor Bryan B