dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
5
(1)

Nu ook kipnuggets bij KFC

lees ook ...

Santokhi huldigt 326 personen bij Dag van Nationale Verbroed...

President Chandrikapersad Santokhi benadrukte op zondag 24 september tijdens de viering van de Dag van Nationale Verbroedering en Eenheid het belang van eenheid tussen de diverse bevolkingsgroepen in ...

Het nieuwste Finger Lickin’ Good van KFC in Suriname is kipnugget. Klanten prijzen het product aan als mals en goed te combineren met de nieuwe sauzen. De nuggets worden gemaakt van halaal geslacht wit vlees, en bereid volgens het recept van de fastfoodketen, dat wereldwijd aangeboden wordt. “Ze zijn dus niet spicy”, zegt Wendy Tarnadi, marketing coördinator van KFC Suriname aan de Ware Tijd.

KFC deed Suriname dertig jaar geleden aan. Gefrituurde kip is hun hoofdproduct. Het bedrijf wil voldoen aan de wensen van de klant en daarom wordt er veel geluisterd naar hen. Zo is de ‘faya cruncher’ enkele maanden terug toegevoegd, voor zij die peper erbij willen. Het is een burger met pittig vlees, met eveneens pittige saus. “Dat is niet zo zeer een nieuw item, maar meer een vernieuwing van een bestaand product. De nuggets echter zijn totaal nieuw, ook in het buitenland en worden aangeboden in porties van acht en twaalf stukken, met de keuzemogelijkheid uit vijf sauzen”.

Het fastfoodrestaurant heeft na elkaar de nuggets in de filialen geïntroduceerd met ‘bekende mensen’, die erbij werden gehaald tijdens de proefmomenten, met activiteiten om de sfeer te verhogen. “Innovatie van producten is erg belangrijk vanuit de moedermaatschappij, maar meer nog omdat ook de vraag van de klanten verandert. We blijven origineel en dat betekent dat we nog meer producten willen brengen om onze leuze ‘KFC na’f unu’ helemaal waar te maken”, zegt Tarnadi verder.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNu ook kipnuggets bij KFC