Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nu 144 COVID-19-gevallen in Suriname

Geplaatst

op

Covid 19 Teller 144

Waar er in andere landen versoepelde COVID-19-maatregelen worden doorgevoerd, is de situatie in Suriname anders. Het aantal positieve coronagevallen is in korte tijd behoorlijk gestegen. Suriname telt per vandaag 144 COVID-19-patiënten.

Voor vandaag zijn er zeven positieve gevallen aan het rijtje toegevoegd. Het aantal actieve cases bedraagt 133. De bewegingsvrijheid van personen is vanaf maandag tot en met 21 juni beperkt. Op de maandag en dinsdag mochten personen de straat om boodschappen te doen. Vandaag moest eenieder verplicht in huis blijven. Morgen mogen personen met de letters K,L,M,N en O de straat op om inkopen te doen.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mamie
woensdag 10 juni 2020 23:46

Veel water drinken. Veel groente eten. Je handen minimaal 10 keer met zeep wassen op een dag. En blijf binnen. Buiten 1.5 meter afstand houden. Besmetting gaat snel van mens naar mens als je contact maakt dus afstand houden.Advertentie

Suriname

Opnieuw een coronadode in Suriname;teller op 18

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Zojuist is de 18de coronadode genoteerd in Suriname. Door het COVID-19-team zijn er nog geen nadere details bekendgemaakt. Vernomen wordt dat het om een Braziliaanse goudzoeker gaat.

Voor vandaag alleen zijn er 27 nieuwe geïnfecteerden erbij gekomen. De teller van de actieve gevallen is naar 227 geklommen. Het aantal genezen verklaarde personen is gestegen naar 481. Momenteel liggen er 4 personen op de Intensive Care Unit.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Rijexamen vanaf maandag 20 juli weer mogelijk

Geplaatst

op

Unnamed

Vanaf maandag 20 juli 2020 is het weer mogelijk rijexamens af te leggen. Dit heeft het hoofd van de afdeling rijexamen de gemeenschap meegedeeld. De rijexamens zijn vanaf 16 maart 2020 wegens de covid-19 pandemie stopgezet.

Met uitzondering van het praktisch deel van het examen voor categorie C (vrachtwagen), zullen alle andere rijexamens worden afgenomen, met in achtneming van de covid-19 maatregelen.

De kandidaten, die reeds een examendatum hadden zullen in eerste instantie in de gelegenheid worden gesteld hun examens af te leggen. De zogenaamde L.K. kandidaten zullen ook in de eerste fase van de opstarting in de gelegenheid worden gesteld om examens af te leggen.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur, alvorens de examenlocaties te betreden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen