maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
4
(3)

NPS’er Patricia Etnel stapt uit coalitie

lees ook ...

Politie haalt passagiers met openstaande verkeersboetes uit ...

Automobilisten die denken dat ze een verkeersboete niet hoeven te betalen en het land vrij uit gaan, worden op de Johan Adolf Pengelluchthaven uit de rij gehaald door politieambtenaren van de afdeling...

“De VHP wilt oorlog met Patricia Etnel en zal die oorlog ook krijgen! Mi na langa libi langa blo! Ik ben NPS’er, maar ik ben geen deel meer van de coalitie! Blesi!” Dit heeft NPS parlementariër Patricia Etnel woensdag op haar Facebookpagina bekendgemaakt. De politica zegt wel te zullen blijven in de partij. Voorzitter Gregory Rusland is al op de hoogte van het besluit van zijn fractiegenoot.

Etnel zou verschillende keren aan hem verslag hebben gedaan over zaken die zich hebben voorgedaan in de afgelopen periode. Ze heeft onlangs thuis ‘bezoek’ gekregen van personen die haar hebben uitgescholden.

Afgelopen zondag zou haar zoon betrokken zijn bij de ontvreemding van een stier. Hij mocht na verhoor naar huis. Het beest waar het om ging is terug bij de eigenaar. Etnel gelooft dat het om een opgezette zaak gaat van VHP’ers. Voor haar is de maat nu echt vol, omdat nu haar zoon erbij wordt betrokken.

Deze zaak zal in hoofdbestuursverband nader worden besproken. Er is voor 29 januari is een NPS hoofdbestuursvergadering uitgeschreven. Op die vergadering zal de politieke situatie geëvalueerd worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

11 REACTIES

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS'er Patricia Etnel stapt uit coalitie