woensdag 17 april 2024
26 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
5
(1)

NPS versterkt structuren in Wanica ter voorbereiding op 2025 verkiezingen

lees ook ...

Cashpoint geldautomaten frustreren burgers

Men ervaart steeds meer frustraties bij het gebruik van de pinautomaten van Cashpoint en klachten hebben de redactie van GFC bereikt. Pasjes worden ingeslikt of er worden verzoeken gedaan om een ander...

In aanloop naar de verkiezingen van mei 2025, werkt de Nationale Partij Suriname (NPS) aan het versterken van haar organisatiestructuren. Op zondag 17 maart 2024, tijdens een bijeenkomst in Grun Dyari, werden nieuwe leidinggevenden voor vier Wanica-onderafdelingen van de partij acclamatie gekozen en officieel aangesteld.

De ceremonie werd geleid door NPS-voorzitter Gregory Rusland, die het belang onderstreepte van een heldere communicatie van de partijboodschap en toegewijde voorbereiding op de komende verkiezingen. Rusland haalde aan dat, bij een terugblik op de jaren onder NPS-beleid (2000-2010), Suriname in een aanzienlijk betere staat verkeerde dan in de jaren daarna.

Hij bekritiseerde het huidige regeringsbeleid, dat ondanks samenwerking met het IMF en genomen economische herstelmaatregelen, tekortschoot in de ondersteuning van de ‘mofina wangs’ of minder draagkrachtigen.

Rusland benadrukte dat onder NPS-leiding, vooruitgang geboekt was op gebieden zoals economische stabiliteit, koopkracht, werknemersprestaties, volksgezondheid, onderwijs en veiligheid, iets wat volgens hem nu ontbreekt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS versterkt structuren in Wanica ter voorbereiding op 2025 verkiezingen