maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

NPS verdient betere plek

lees ook ...

President Santokhi roept op tot eenheid op CELAC summit

Tijdens de 8ste Summit van de Community of Latin American and Caribbean States (CELAC) heeft President Santokhi krachtig het belang benadrukt van eenheid en samenwerking binnen de regio om gezamenlijk...

De NPS moet een betere positie verwerven bij de komende verkiezingen, vindt voorzitter Gregory Rusland. Hij sprak zaterdag bij de installatie van het nieuwe bestuur van NPS Brokopondo. Rusland vindt dat de districtsbewoners overtuigd moeten worden dat ze op de groene partij moeten stemmen. Ligeon Wens mag de afdeling van de partij voor de komende drie jaar leiden.

Volgens de NPS-voorzitter is de stelling van sommigen, dat de partij in de 76 jaar niets heeft gedaan voor het binnenland, niet. Met het project Grasshopper is het binnenland behoorlijk ontsloten. Onderwijs in het binnenland is ook een van zaken geweest waar de NPS zich sterk voor heeft gemaakt.

Rusland ging in zijn toespraak niet voorbij aan de situatie in het land. Ook de bewoners van Brokopondo hebben het moeilijk. Personen hebben moeite om rond te komen en te zorgen voor eten, transport en gezondheidszorg. Daarom riep hij de burgers op om te stemmen voor partijen die in staat zijn oplossingen te brengen voor al deze problemen.

Hij is ervan overtuigd dat Brokopondo ervoor zal zorgen dat de NPS een betere plek kan krijgen in ‘s lands bestuur. Daarom is het nodig dat het bestuur met mensen praat om hen uit te leggen de de NPS een sterkere positie kan innemen. Dan is de partij in staat om ervoor te zorgen dat het beter met Brokopondo en het hele land gaat.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS verdient betere plek