Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

NPS: Suriname zal in 2020 uit katibo komen

Geplaatst

op

door

De Nps heeft op 28 oktober 2019 een vergadering gehouden in het ressort Flora. Tijdens deze meeting hebben verschillende sprekers waaronder Gilbert van Dijk en Ivanildo Plein de bewoners van het ressort toegesproken. Op die avond heeft de groene partij onderleiding van Gregory Rusland, een werkgroep geinstalleerd die het veldwerk moet doen in Flora B.

Volgens van Dijk heeft het huidig beleid onderleiding van president Bouterse heel veel mensen in de schulden gebracht. Ook zijn de mensen volgens hem afhankelijk gemaakt van pakketten. “De huidige regeringsleiders zijn kapitalisten. Ze hebben niks te maken met het volk. De ondernemers konden hun bedrijf goed draaiende houden tijdens de regering Venetiaan. Nu niet meer. Het belangrijkste dat nu telt, is  strijdvaardigheid. We dromen van een beter Suriname. Dat kan niet zonder de NPS. We dromen dat in mei 2020 deze katibo over is. Het volk gaat een betere toekomst tegemoet, als ze voor hun rechten opkomen. In 2020 zullen we de verkiezingen winnen.,” meent van Dijk.

Plein, voorzitter van het  afdelingsbestuur Paramaribo, laat weten dat de deuren van de NPS altijd open staan voor iedereen. Hij geeft aan dat drie dingen zeker gedaan moeten worden door de werkgroep:

-gedegen en optimaal veldwerk. 

-het zoeken, mobiliseren en gereedmaken van propagandisten.

-De eerstvolgende vergadering in Flora moet drukker bezocht worden.

Volgens de NPS’er is werken en overtuigen van de mensen het belangrijkste.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Natio spelers gehuldigd door bedrijfsleven

Geplaatst

op

door

De nationale senioren selectie van Suriname is dankzei hun prestatie voor het plaatsen in e Gold Cup gehuldigd door verschillende bedrijven. Het gaat onder andere om Telesur, Rudisa Agencies en de Hakrinbank.

Lees verder

Suriname

SZF vergemakkelijkt diensten met mobiele app

Geplaatst

op

door

De Stichting Staatsziekenfonds (SZF) vergemakkelijkt de toegang tot haar diensten voor het publiek. Het SZF heeft daartoe op vrijdag 15 november de mobiele app SZF Connect gelanceerd. Volgens Claudine Amattabri, hoofd Project Management van het SZF, is de app ontwikkeld om haar cliënten en de samenleving beter te voorzien en om de diensten te vergemakkelijken. Ze zegt dat er hard is gewerkt aan het ontwikkeling van de applicatie.

Medewerkers hebben zich in de afgelopen twee weken reeds wegwijs kunnen maken in de applicatie, maar voor het groter publiek is het compleet nieuw. SZF Connect is ontwikkeld voor SZF-verzekerden en niet SZF-verzekerden. Met de app heeft de gebruiker toegang tot diverse services van het ziekenfonds. Men kan inloggen als gastgebruiker of met een SZF-id.

Amattabri verduidelijkt dat er reeds een mobiele app van het SZF was, maar dat SZf Connect geheel anders is. Met de applicatie kunnen gebruikers de laatste nieuwtjes van het SZF volgen. Men heeft toegang tot de SZF-geneesmiddelenklapper en indien er wordt ingelogd met de SZF-id, ontvangt men persoonlijke berichten, notificaties betreffende het verzekeringsplan en algemene informatie, omtrent verzekeringsplannen die het SZF te bieden heeft. Ook kan de gebruiker op de app ook de wachtdienstregeling die elke vrijdag wordt geüpload, halen en navigeren naar alle huisartsen en apotheken. Middels de navigatie functie krijgt men de kortste route naar een huisarts of een apotheek. Verder biedt de app ook toegang tot de SZF-premietabel en alle contactinformatie van het SZF, waaronder de SZF-units, SZF-kantoren en -apotheken.

Aan het tot stand komen van de app hebben medewerkers van diverse afdelingen meegewerkt, waaronder de afdelingen Informatie Technologie, Declaratie, Voorlichting/Klanten Service, Projectmanagement en directieleden die ook nauw betrokken waren in het proces. De app kan via App Store en Play Store gedownload worden.

Lees verder

Meest gelezen

X