woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

NPS start dialoog met gemeenschap voor verkiezingen 2025

lees ook ...

Vakbond OWOS bij regeringsgebouw voor bespreking EBS-geschil...

De leden van de OWOS, de vakbond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), zijn naar het regeringsgebouw gegaan. Waarnemend president Ronnie Brunswijk zal de bond en een delegatie van de Unie...

De Nationale Partij Suriname (NPS) is actief bezig om haar nieuwe visie en strategieën voor de verkiezingen van 25 mei 2025 te delen met de samenleving. In dit kader organiseert de partij, samen met haar onderafdelingen en kernen, diverse activiteiten door het hele land. Deze activiteiten omvatten onder meer discussieavonden in verschillende districten, waar inwoners hun zorgen en ideeën over de ontwikkeling van hun gebied kunnen delen en bespreken.

Een belangrijke onderdeel van deze campagne is de NPS-caravan, die door verschillende wijken trekt om de boodschap van hoop en perspectief te brengen. Binnenkort zal de caravan Pontbuiten aandoen, waar de partij op 26 mei aanstaande haar oor te luister zal leggen bij de bewoners. Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende maatschappelijke vraagstukken die de inwoners van Pontbuiten raken, worden besproken.

Zoals inmiddels gebruikelijk is, zullen meerdere sprekers hun visie delen over hoe deze problemen aangepakt kunnen en moeten worden na de komende verkiezingen. De NPS roept dan ook alle inwoners van Pontbuiten op om op 26 mei 2024 niet thuis te blijven, maar deel te nemen aan deze belangrijke bijeenkomst.

In hun oproep benadrukt de NPS hun daadkracht en visie om problemen effectief aan te pakken, met als doel een prettige en veilige leefomgeving te creëren in Suriname. Ze roepen de gemeenschap op om de NPS voldoende zetels te geven bij de komende verkiezingen, zodat zij hun plannen kunnen realiseren.

Tijdens de bijeenkomst in Pontbuiten zal de NPS ook nieuwe leden verwelkomen die zich aansluiten bij de nieuwe koers van de partij. NPS-voorzitter Gregory Rusland zal een toespraak houden waarin hij de huidige politieke situatie zal analyseren. Daarnaast zullen ook andere prominente leden van de NPS het woord voeren.

Deze vergadering in Pontbuiten is de tweede in een reeks evenementen die de NPS organiseert in aanloop naar het grote moment op 29 september 2024. Op die dag zal de officiële aftrap van de verkiezingscampagne plaatsvinden met een massameeting in het hoofdkwartier van de partij te Grundyari.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS start dialoog met gemeenschap voor verkiezingen 2025