donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(2)

NPS klaar voor groot succes in 2025, ondanks toenemende kritiek

lees ook ...

Noodtoestand in Wageningen door aanhoudende bosbranden

In de afgelopen weken wordt Wageningen geplaagd door aanhoudende bosbranden, wat heeft geleid tot een verslechterende situatie in de regio. De inwoners klagen over een scala aan gezondheidsprobleme...

De Nationale Partij Suriname (NPS) is vastberaden dat de NPS de ‘bigi boto’ zoals de partij bekend staat, verder zal vormgeven. Dit zei partijvoorzitter Gregory Rusland bij de jaarafsluitingsactiviteit van zijn partij. Hij benadrukte dat de basis reeds is gelegd voor het jaar 2024, en er zullen meer instructies volgen op weg naar de landelijke verkiezingen in 2025.

“Un’ de ready ready voor het realiseren van groot succes in 2025,” verkondigde Rusland vol vertrouwen aan het aanwezige publiek. Ondanks de groei van de partij, merkte de politicus op dat er aanvallen vanuit verschillende hoeken komen. Hij vergeleek de NPS met een boom die vruchten draagt en stelde dat stokken naar die boom gegooid zullen worden.

Hij moedigde zijn gehoor aan om niet bang te zijn voor de aanvallen, omdat deze voortkomen uit de groei van de partij. Rusland benadrukte dat de NPS zal aantonen aan het volk dat aan de verwachtingen zal worden voldaan en dat er zal worden gewerkt aan goed bestuur voor de algemene ontwikkeling van eenieder.

De NPS-voorzitter riep op tot eenheid en benadrukte dat de partij openstaat voor alle rechtgeaarde Surinamers die willen bijdragen aan een beter Suriname, als onderdeel van de ‘Nyun Pasi’. De NPS-voorzitter wenste de samenleving een goede jaarwisseling en veel politieke wijsheid in de komende jaren.

Rusland sloot af met het benadrukken van de ambitie van de partij om in 2024 nog harder te werken en ervoor te zorgen dat de NPS weer regeermacht krijgt voor het algemeen belang. De partij, die in 2015 groeide van 16.000 naar 33.000 stemmen in 2020, zet zich in voor een inclusieve en welvarende toekomst voor Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS klaar voor groot succes in 2025, ondanks toenemende kritiek