maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

NPS houdt openbare discussieavond over vrijheid van meningsuiting in Suriname

lees ook ...

Defensie en South Dakota National Guard bespreken voortgang ...

Om de banden tussen de South Dakota National Guard (SDNG) en het Surinaamse ministerie van Defensie verder te versterken, heeft brigade-generaal Deborah Bartunek, directeur van de gezamenlijke staf va...

Op 14 april 2023 zal de Nationale Partij Suriname (NPS) een openbare discussieavond houden over het belang van vrijheid van meningsuiting in Suriname. Het evenement vindt plaats om 19.00 uur in Grun Dyari aan de Johan Adolf Pengelstraat en heeft als doel om de bevolking bewust te maken van het belang van deze grondwettelijke vrijheid voor een oprechte, duurzame, transparante, eerlijke en gelijke samenleving.

De inleidster van de avond is Nita Ramcharan en de overige panelleden zijn Ivan Cairo en Glenn Truideman, drie ervaren journalisten die het belang van vrije meningsuiting in de democratie kunnen onderstrepen. Het evenement is bedoeld om een openbare discussie te voeren over het belang van vrije meningsuiting, met als doel om manieren te vinden om de democratie in Suriname te versterken.

De NPS roept burgers in Suriname op om deze belangrijke discussieavond bij te wonen en bij te dragen aan de ontwikkeling van het democratisch proces in hun land. Dit evenement maakt deel uit van de maandelijkse discussieavonden die de NPS organiseert om aandacht te vragen voor belangrijke sociaal-maatschappelijke en politieke vraagstukken die belangrijk zijn voor het versterken van de samenleving en het democratisch bestel van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS houdt openbare discussieavond over vrijheid van meningsuiting in Suriname