Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

NPS – delegatie naar Nederland voor partijbijeenkomsten

Geplaatst

op

door

Gregory Rusland, voorzitter van De Nationale Partij Suriname (NPS), zal op 26 en 28 juli in Nederland een groep partijgenoten toespreken. Het thema van de ontmoetingen is ‘Tijd voor verandering’. De partijvoorzitter wordt vergezeld van secretaris Patricia Etnel. Het bezoek aan Nederland is op uitnodiging van de organisatie Platform Frambo.

De partijgenoten in Nederland zijn al enkele maanden actief bezig om na te gaan hoe zij de NPS kunnen ondersteunen. Het Platform dat uit vrijwilligers bestaat vindt dat alle belanghebbenden erbij gehaald moeten worden, omdat de NPS de opdracht heeft gekregen om Suriname weer op spoor te brengen. De focus tijdens de ontmoetingen zal gelegd worden op de komende verkiezingen van 2020, terwijl nieuwe leden in staat zullen zijn om nader kennis te maken met de partijtop.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Van Trikt brengt werkbezoek aan Minowc

Geplaatst

op

door

Governor Robert-Gray van Trikt van de Centrale Bank van Surinameheeft een werkbezoek gebracht aan het ministeruie van Onderwijs, Wetenschap enCultuur. Tijdens dit bezoek hebben minister Lilian Ferrier, directeur NataschaBennanon en mw. Gracia Valies-Ormskirk, waarnemend hoofd BVOS gesproken oversamenwerking inzake opleidingen op het gebied van hoger onderwijs (Masters,PhD) via een speciaal voor dit doel ingestelde CBvS Academy. Dit bezoek vondplaats op maandag 8 juli 2019.

Er werd specifiekgesproken over het aanbieden van specialistische opleidingen betreffendeCentrale Bank kerndoelstellingen, zoals monetaire en financiële stabiliteit.Ook andere opleidingen waaronder fiscal policy, FinTech en risk managementzullen worden aangeboden via de CBvS Academy. De mogelijkheid om meer studentennaar het buitenland te sturen om zich te specialiseren kwam ook aan de orde. Deminister en de governor bekijken op korte termijn hoe de samenwerking vorm tegeven.

Lees verder

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X