zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

NPS-assembleelid Plein bezoekt moeder mishandelde peuter

lees ook ...

CBA ziet vooruitgang in jaar van het zwarte konijn

In verband met de viering van het Chinees nieuw jaar op 22 januari laatstleden, is er op het Kabinet van de President een culturele avond georganiseerd. Volgens een oud Chinees kalendersysteem is dit ...

Ivanildo Plein, DNA-lid van de NPS en gewezen NPS-DNA-lid Marlon Budike, hebben de moeder en de peuter die door haar vader is mishandeld bezocht. Er is zondag een bezoek gebracht aan deze familie. Volgens de moeder gaat het goed met hun.

Plein sprak de moeder moed en hoop in. “Dit gebeuren vergeet je echt niet zo snel,” zei hij. Voor beide is het een trauma en gelukkig komt er begeleiding van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting.

“Wat is gebeurd, is onder geen enkele voorwaarden goed te keuren,” voegde Budike eraan toe. Daarom worden alle mannen opgeroepen om zulke handelingen ver achterwege te laten. Enkele dagen geleden is de Internationale dag van de vrouw gevierd en op die dag is ook de ondersteunende rol van de man aan de vrouw door velen belicht. En nu zien we geweld tegen een kind van het vrouwelijk geslacht.

Beide politici keuren het gedrag van de man af en pleiten voor beleid ter voorkoming van een herhaling of een ergere vorm van geweld. Aan de moeder werd een pakket met levensmiddelen en wat cadeautjes overhandigd.

De vader van het kind is intussen aangehouden door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNPS-assembleelid Plein bezoekt moeder mishandelde peuter