Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nominaties communicatie award bekend

Geplaatst

op

door

Na lang beraad van de jury en het toetsen van de inzendingen voor een communicatie award, is de lijst van genomineerden vastgesteld. Op 26 oktober a.s. worden vervolgens de winnaars per categorie bekend gemaakt. Authenticiteit, creativiteit, correct taalgebruik, slimme communicatie, ethiek en simpelheid staan hierbij centraal.

Vooraf aan de uitreiking zal de communicatie hackathon plaatsvinden, waarbij professionals gezamenlijk aan de slag gaan om met duurzame oplossingen te komen, voor communicatie uitdagingen op diverse deelgebieden. De locatie voor het geheel is gewijzigd naar Workspaces Su aan de herenstraat in het hart van Paramaribo.

De nominaties per categorie Categorieën

Categorieën Titel
Beste slogan  
Optiek Ninon Kijk mooi
Fernandes Bakkerij De bakker met vele gezichten
Tamadoda NV Heb uw klant lief
Beste TV commercial  
Optiek Ninon Sta mooi- kijk mooi
Assuria NV Uw kostbaarste bezit
Communicatie man of vrouw van het jaar  
Jean-Luc van Charante  
Ruiz Kartoredjo  
Lindsay Goossens & Mike Reeder  
National achievement award  
Edwin Noordzee  
Ruth Sinkeler  
Omar overman  

De ‘national achievement award’ (nieuwe categorie) wordt uitgereikt aan personen die op landelijkniveau uitstekende prestaties en bijdragen hebben geleverd voor de totstandkoming van verbindingentussen groepen en/of leefgemeenschappen. Erkenning geven en krijgen, zijn belangrijke elementenvoor het ontplooien van personen en/of organisaties. Deze erkenning biedt mogelijkheden voorzelfkennis en ontplooiing binnen een vakgebied. Hoe beter wij met z’n allen in staat zijn om tecommuniceren, hoe beter wij als persoon, gezin, familie, groep, bedrijf, district en als land in staatzijn, om onze eigen krachten in te zetten voor groei, op elk gewenst niveau. De communicatie awardsworden dit jaar voor de derde keer uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X