dinsdag 21 maart 2023
23.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Nog voor einde 2021 behandelt DNA twee belastingwetten

lees ook ...

President Santokhi reikt grondbeschikkingen uit in Commewijn...

Er zijn opnieuw grondbeschikkingen uitgereikt. Deze keer was het de beurt aan het district Commewijne. President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag ook grondbescheiden uitgereikt. Het staatshoofd ...

Nog voor het einde van 2021 houdt De Nationale Assemblee een marathonzitting. Hoewel er normaliter op de woensdag niet wordt vergaderd, wordt de vergadering op die dag gehouden.  Er zullen in twee afzonderlijke vergaderingen vier wetten worden behandeld. 

In de vergadering die voor 11.30 uur is uitgeschreven, staan twee belastingwetten op de agenda. Het gaat om nadere wijziging van de Inkomstenbelasting 1922 en nadere wijziging van de Wet Loonbelasting. De commissie van rapporteurs bestaat uit: Asis Gajadien (VHP/voorzitter), Rabin Parmessar (NDP), Chuanrui Wang (VHP), Jennifer Vreedzaam (NDP), Kishan Ramsukul (VHP), Ronny Asabina (BEP) en Josafat Kanape (ABOP).

De tweede openbare vergadering zal om 16.00 uur moeten beginnen. Het Decreet Uitgifte Domeingrond en nadere wijziging van de Zegelwet staan op de agenda.

Deze twee wetten zijn een initiatiefvoorstel van Asis Gajadien en Dinotha Vorswijk, die nu minister is van Grondbeleid en Bosbeheer. In de commissie van rapporteurs hebben zitting: Mahinder Jogi (VHP/voorzitter), Patrick Kensenhuis (NDP), Miquella Soemar-Huur (ABOP), Ann Sadi (NDP), Ivanildo Plein (NPS), Ronny Asabina (BEP) en Roy Mohan (VHP).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNog voor einde 2021 behandelt DNA twee belastingwetten