donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Nog steeds covidbesmettingen in Suriname

lees ook ...

SWM in kwaad daglicht gesteld op Sociale media

De SWM heeft geconstateerd dat kwaadwilligen via sociale media bezig zij berichten te verspreiden dat het geproduceerde water van de N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij, de SWM virussen bevat ...

De covidvaccinatie campagne is nu al een week gaande in Suriname. De meeste ogen zijn gericht op de campagne, maar er zijn ook nog steeds COVID-19-positieven in ons land. Momenteel zijn er 68 actieve cases, waarvan 5 op de Intensive Care, 19 in het ziekenhuis en 44 in isolatie. Het dagelijks aantal positieven is gedaald tot gemiddeld 8 nieuwe gevallen per dag.

Het ministerie van Volksgezondheid ziet graag dat de bevolking zich houdt aan alle de covid-19 maatregelen om de verspreiding van covid zoveel mogelijk te verminderen. Het covid team vraagt aan de bevolking om zich snel te laten testen, om zo covid een stap voor te zijn. Ondanks de vaccinatiecampagne, wijst het ministerie van Volksgezondheid op het belang van het opdoen van de mondkap het wassen van de handen en het houden vanafstand.

Jammer genoeg kan de bevolking door zich te laten testen, covid geen stap voor zijn, omdat  er geen medicatie is tegen covid, getest of niet. Het immuunsysteem versterken door middel van het eten van vers fruit en verse groenten is nog steeds het enige wat de bevolking kan doen tegen elke virusziekte.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNog steeds covidbesmettingen in Suriname