zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nog geen toestemming voor organiseren evenementen in Suriname

lees ook ...

Over 90 people have participated in NPS political training

More than 90 persons have improved their political knowledge and abilities over the past six months by taking training courses at the National Party of Suriname's Training Institute (NPS). The accompl...

Er is door het ministerie van Volksgezondheid nog geen toestemming gegeven om evenementen te organiseren. Uit diverse berichten is naar voren gekomen alsof het ministerie toestemming zou hebben gegeven aan organisatoren voor het houden van een festival in de maand maart.

Het ministerie heeft diverse gesprekken gehad met organisatoren van evenementen en staat open voor elke organisator om van gedachten te wisselen. Entertainment Bondru is ook op gesprek geweest bij minister Amar Ramadhin waar het voorstel is gedaan om een pilot event te organiseren in de vorm van een festival op 13 maart 2022.

De bewindsman heeft aangegeven, dat er een voorstel van het festival opgestuurd kan worden met de protocollen naar het ministerie. Dit zodat de werkgroep protocollen deze kan screenen om na te gaan als het mogelijk is om dit pilot event te houden in de vorm van een festival.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft het voorstel nog niet ontvangen en is er nog geen besluit genomen over het organiseren van dit pilot event.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNog geen toestemming voor organiseren evenementen in Suriname