dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
3
(1)

Nog geen brandstofsubsidie ‘Oli moni’

lees ook ...

DNA- voorzitter adequate wet- en regelgeving belangrijk voor...

Geen woord kan omschrijven, hoe ontdaan ik me in de hoedanigheid van DNA-voorzitter voel, wanneer ik geconfronteerd word, met onvoorziene omstandigheden, die aan hardwerkende Surinamers, in de bloei v...

Het is nog niet gelukt om de brandstofsubsidie ‘Oli Moni’ te lanceren. Dit moest de middenklasse tegemoet komen. Viren Adjodhia was adviseur van de minister van Financiën en garandeerde dat dit op 1 september jongstleden gelanceerd zou worden. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) noemt het een pilotproject.

Het plan was om na inventarisatie wijzigingen aan te brengen, en de gemeenschap op de hoogte te houden, maar er is nu geen ander informatie over het project.

Gerekend kon worden op geld voor een tank brandstof per persoon in een maand. Men moest zich registreren om in aanmerking te komen na selectie. Nu is de prijs van brandstof opnieuw omhoog gegaan.

Ajodhia gaf uitleg over Oli Moni en maakte bekend, dat het eerste traject in Commewijne zou worden uitgevoerd. Verder zal men uitkijken naar mogelijkheden om de gemeenschap te ondersteunen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNog geen brandstofsubsidie 'Oli moni'