woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
5
(1)

Woordvoerder president Santokhi: “Goedkopere basisgoederen komen eraan”

lees ook ...

President Santokhi vandaag 64 jaar oud

President Chandrikapersad Santokhi is vandaag 03 februari 64 jaar oud geworden. Hij zegt abusievelijk, "Vandaag mag ik met de kracht en steun van de Almachtige, aan mijn 64ste levensjaar beginnen." Hi...

Alven Roosveld, de woordvoerder van president Chandrikapersad Santokhi, zegt dat de regering zal zorgen voor betaalbare prijzen van basisgoederen. Er worden verschillende mogelijkheden door de regering bekeken. “Binnen de handel heb je de groothandelaren, tussenpersonen en winkeliers.” Roosveld is van mening dat indien er geen tussenhandelaren zijn, producten goedkoper zullen zijn.

Hij was maandag 28 maart te gast in het radio- en televisieprogramma ‘Tak’ nanga yu tiriman’ op Radio SRS. “Wat kunnen wij eraan doen dat de prijs, die u betaalt voor de goederen, de prijs van de groothandel is met een kleine winstmarge daarop.” Hij garandeert de gemeenschap dat het niet lang zal duren. Alleen vraagt hij om nog wat geduld op te brengen. De overheid zal identificeren hoe producten goedkoper aan de man gebracht kunnen worden.

“Als het moet dat de regering zelf winkels moet openen of als we plekken moeten aanwijzen, dan is dat het.” Roosveld geeft de samenleving de garantie dat de regering een oplossing zal hebben om hiertegen op te treden voor het einde van de maand april. “Hoe worden de basisproducten goedkoper voor iedereen”, benadrukt hij doelend op de oplossing die zal komen vanuit de regering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoordvoerder president Santokhi: "Goedkopere basisgoederen komen eraan"