woensdag 29 juni 2022
28 C
Paramaribo
22.9 C
Amsterdam
0
(0)

Nog een douaneambtenaar aangehouden in zaak illegale houtuitvoer

lees ook ...

Regionieuws TV Suriname

https://youtu.be/Hhv7GpE6DYA   - Grote brand in de Kolibriestraat, woede over falende brandweer - Santokhi overruled Ramdin. Geen ambassade in Israel - Rijstland Suriname krijgt rij...

Er is nog een douaneambtenaar aangehouden in de illegale houtuitvoer van 100 containers. Het gaat om een vrouwelijke douanier die ook in deze zaak betrokken is. Ze is ook in verzekering gesteld. De vrouw heeft zich samen met haar advocaat aangemeld. Met haar aanhouding zijn vier douaneambtenaren in verzekering gesteld.

Het Openbaar Ministerie heeft een contactverbod opgelegd aan de verdachten en hun raadslieden. In deze zaak zijn ook drie medewerkers van SBB aangehouden. In totaal zijn tien personen achter slot en grendel gezet.

100 containers hout zijn recent ontdekt door de Vliegende Brigade op de Jules Sedney Haven. Deze waren reeds verzegeld voor uitvoer. Er is daarbij grootschalige illegale uitvoer van dit product voorkomen. Het Openbaar Ministerie heeft de opdracht gegeven tot een multidisciplinair onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNog een douaneambtenaar aangehouden in zaak illegale houtuitvoer