woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

NIS in problemen: ministerie van ROS betreurt onrust en streeft naar oplossingen

lees ook ...

Noodtoestand in Wageningen door aanhoudende bosbranden

In de afgelopen weken wordt Wageningen geplaagd door aanhoudende bosbranden, wat heeft geleid tot een verslechterende situatie in de regio. De inwoners klagen over een scala aan gezondheidsprobleme...

Het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) betreurt de recente onrust rondom het Nationaal Indoor Stadion (NIS) ten zeerste.

De vandalistische schade wordt nadrukkelijk veroordeeld en het NIS is opgedragen onmiddellijk aangifte te doen. Bovendien heeft een rechter een vordering van een bedrijf met betrekking tot de renovatie van de kantoorruimten volledig afgewezen.

Het ministerie streeft ernaar om snel orde op zaken te stellen bij het NIS, zodat de medewerkers ongestoord kunnen doorgaan met hun werkzaamheden. Tegelijkertijd wordt er intensief gewerkt aan het verkrijgen van financiering via een Publiek-Private Samenwerking (PPS) om het NIS grondig te renoveren. Op deze manier wordt de sportfaciliteit strategisch ingezet om de oorspronkelijke doelstellingen uit de jaren tachtig te verwezenlijken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNIS in problemen: ministerie van ROS betreurt onrust en streeft naar oplossingen