woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

NIMOS bezoekt DC Nickerie

lees ook ...

Verzoek aan president om Politie Opleidingscentrum te eren m...

Een groep voormalige politiefunctionarissen heeft president Chan Santokhi verzocht om het Politie Opleidingscentrum te vernoemen naar inspecteur Herman Gooding, een man die zijn leven gaf in...

Gisterenmiddag brachten vertegenwoordigers van het Nationaal Instituut voor Milieu en Ontwikkeling in Suriname (NIMOS), belast met de ‘Verbetering van Milieu Beheer in de Mijnbouw Secor van Suriname(EMSAGS)’ met de nadruk op het ‘ambachtelijk en kleinschalige goudwinning project’, een beleefdheidsbezoek aan Burgermoeder Senrita Gobardhan van Nickerie.

Bij dit bezoek kreeg de DC breedvoerig uitleg van de vertegenwoordigers over het EMSAGS-project. Het project streeft naar het verbeteren van het milieubeheer van de mijnbouw in Suriname, met name de kleinschalige goudwinning. De delegatie bestond uit de Projectcoördinator, mw. Sandra Bihari, de Engagement specialist, mw. Carmen Elliot, de Technical officer, mw. Santusha Mahabier, de Logistics officer, dhr. Eric Sosrojoedo,  Lid van de directie, dhr. Donovan Bogor.

Voor vertrek van het team mocht de Burgermoeder en de afdeling Burger Informatie Centrum (BIC) flyers en tassen met inhoud in ontvangst nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNIMOS bezoekt DC Nickerie