Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nieuws Report: Lucile Hardenberg terug naar de NDP

Geplaatst

op

door

Lucille Hardenberg die de NDP voor korte tijde metde VHP verruilde is terug naar de paarse partij. Zij werd hartelijk verwelkomtdoor de voorzitter van de NDP, Desire Bouterse die op zijn manier haar warm verwelkomde

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Djen

yes.hand in hand schouder aan schouder gaan we weer bouwen aan NDP. waarom ze naar VHP ging is onduidelijk. als het land maar goed geregeerd word .. succes en hopelijk gaat ze over een naar niet naar een ander.

Kwattaboi

ze is een spion misschien .ze werkt voor de VHP misschien onderkoffer. dubbel spion misschien

Roy

Welkome back.

Sandra

Baas heeft gelijk. wat voor fout iemand ook maak God alleen mag oordelen. Bouta we houden van jouAdvertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen