Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Nieuws Report: Kwestie LBO Brokopondio

Geplaatst

op

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Prim

ik heb die feti gezien. leek wel winti. en die meneer is gaan weghalen ja. maar ja . ander keer moet hij de politie bellen en hopen dat ze snel komen. wat ik me afvraag. waar waren andere leerkrachten. konden de andere hem niet gaan helpen. als ouder vertrouw ik mijn kind aan de school en als er een feti uitbreekt ga ik ervan uit dat de school optreed. en als de minister deze man al heeft ontslagen zonder goed onderzoek dan moet de minister met ontslag. dat ding is nu wie heeft er gelijk. ander keer zal deze meneer… Lees verder »

Tessa

Hij heeft wel hard opgetreden maar dat moet en mag niet de rede zijn om hem brooddoos te maken. schande. schande schande

Desi

misschien was de minister dronken toen hij hem ontsloeg. minister toch. eerst iemand op non actief zetten en dan de zaak goed onderzoeken .als blijk dat hij onschuldig is dan treed hij gewoon weer in dienst. dat hij in de stinkende politie cel was. mi gado. een leerkracht die op zn werk was. wie heeft hem opgesloten? die moet je aan zn oor trekken. meester.. je kent je rechten? als je onschuldig bent hebben ze je te hard aangepakt. sari tori

Maritha

Hallo.Ze is geen hond dat hij haar zo sleept. leek wel als dat kind bewusteloos was. als winti had dan praat je met de winti. hij hoeft geen ontslag, maar wel een standje dat hij dat meisje niet zo moest slepen. als het jou kind was en je ziet een man je kind zo slepen op de grond. da na winti mi bo kisi. til haar op. en als je niet kan. bel de politie. bel 115.Advertentie

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Suriname

Video report: Oogstfeest Curacao

Geplaatst

op

By

In deze periode wordt er een wandelloop in de vorm van wandelmars gehouden in Curacao. Het gaat bij deze om een loop met verschillende groepen die de oogstfeest vieren. Volgens Deborah Lantveld uit Suriname die reeds 2 jaar in Curacao woont is deze loop al seen dank voor de kostbare gronden daar men flink heeft kunnen oogsten. Deborah die deel uitmaakt van de groep genaamd  Sembrado Di Speranza met als leidster Chisje de Wind geeft aan dat men in de maand januari gepland had. Het gaat onder andere om mais,  batata dushi( zoete ardapel), bonchi kunuku.

Lees verder

Meest gelezen