zondag 22 mei 2022
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwjaarsreceptie en -rede VES 24 januari

lees ook ...

Volledige Maansverduistering in Suriname

Op 15 en 16 mei 2022 zal er een maansverduistering zijn, die ook in Zuid Amerika gezien kan worden. De 'Lunar eclipse' zal vijf uren en 19 minuten duren. De maansverduistering zal ook te zien zijn in ...

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) houdt op maandag 24 januari 2022 haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. Gov.TV, kanaal 8.3 zal deze activiteit uitzenden vanaf 18.30 uur. De titel van de nieuwjaarsrede is dit jaar:”Suriname structureel vooruit: van crisis naar blijvende welvaart voor een ieder”, uitgesproken door President Chandrikapersad Santokhi.

De Vereniging van Economisten bestaat op 17 oktober 2022 50 jaar. Dit lustrumjaar valt samen met belangrijke economische hervormingen in het land. Het is hierom dat de Nieuwjaarsrede dit jaar wordt uitgesproken door de hoogste autoriteit van het land, de President van de Republiek Suriname. De president zal in zijn rede een uiteenzetting geven van het beleid van zijn regering om dit jaar die hervormingen door te voeren waarmee ons land uit de crisis moet komen.

Voorafgaand aan deze rede, zal de VES voorzitter, Steven Debipersad, de leden en de samenleving toespreken met zijn Nieuwjaarsboodschap. Hierbij zal hij een terugblik werpen op 2021 en een status geven van onze economie met een vooruitblik voor 2022. Blijf op de hoogte van economische actualiteiten en volg de VES Nieuwjaarsreceptie live op Gov.TV, kanaal 8.3 en het YouTube kanaal van de VES.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwjaarsreceptie en -rede VES 24 januari