vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwjaarsreceptie en -rede VES 24 januari

lees ook ...

Leerkrachten in het binnenland gestrand door gebrek aan verv...

Een aantal scholen in het binnenland zijn maandag niet begonnen, omdat de leerkrachten niet zijn vervoerd naar hun standplaatsen. “De scholen dreigen lange tijd verstoken te raken van onderwijs”, zegt...

De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) houdt op maandag 24 januari 2022 haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. Gov.TV, kanaal 8.3 zal deze activiteit uitzenden vanaf 18.30 uur. De titel van de nieuwjaarsrede is dit jaar:”Suriname structureel vooruit: van crisis naar blijvende welvaart voor een ieder”, uitgesproken door President Chandrikapersad Santokhi.

De Vereniging van Economisten bestaat op 17 oktober 2022 50 jaar. Dit lustrumjaar valt samen met belangrijke economische hervormingen in het land. Het is hierom dat de Nieuwjaarsrede dit jaar wordt uitgesproken door de hoogste autoriteit van het land, de President van de Republiek Suriname. De president zal in zijn rede een uiteenzetting geven van het beleid van zijn regering om dit jaar die hervormingen door te voeren waarmee ons land uit de crisis moet komen.

Voorafgaand aan deze rede, zal de VES voorzitter, Steven Debipersad, de leden en de samenleving toespreken met zijn Nieuwjaarsboodschap. Hierbij zal hij een terugblik werpen op 2021 en een status geven van onze economie met een vooruitblik voor 2022. Blijf op de hoogte van economische actualiteiten en volg de VES Nieuwjaarsreceptie live op Gov.TV, kanaal 8.3 en het YouTube kanaal van de VES.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwjaarsreceptie en -rede VES 24 januari