maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(2)

Nieuwe woning voor 78-jarige oud-buurvrouw via president Santokhi

lees ook ...

Minister Nurmohamed inspecteert voortgang BSW-projecten tijd...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft een werkbezoek gebracht aan verschillende projecten van het directoraat Bouw- en Stedenbouwkundige Werken (BSW). Deze projecten omvatten voornam...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een nieuwe woning laten bouwen voor de 78-jarige Waginem Atmo-Djosetiko. Het verzoek voor de woning bereikte de president drie maanden geleden. De sleutels werden afgelopen zaterdag officieel overhandigd op de Sastrodisoemoweg in Lelydorp.

In zijn toespraak benadrukte Santokhi dat Atmo-Djosetiko geen onbekende voor hem is. Ze was niet alleen zijn buurvrouw, maar heeft ook met toewijding op zijn kinderen gepast toen hij minister van Justitie en Politie was. Toen het verzoek binnenkwam, schakelde Santokhi direct enkele ondernemers in om te helpen.

President Santokhi en Waginem Atmo-Djosetiko. Foto: Facebook

Hij bedankte hen en iedereen die een bijdrage heeft geleverd. “Ik ben blij dat we dit hebben kunnen doen”, zei hij. Atmo-Djosetiko was dolblij met de nieuwe woning. “Ik ben nu dicht bij mijn kinderen”, zei ze.

Santokhi is zich ervan bewust dat er nu waarschijnlijk veel verzoeken zullen binnenkomen van mensen die hulp nodig hebben. Hij verzekerde het publiek dat iedereen die geholpen kan worden, op de juiste manier geholpen zal worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe woning voor 78-jarige oud-buurvrouw via president Santokhi