dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe verkeerslichten hoek Gemenelandsweg en Pengelstraat

lees ook ...

Suriname en Jamaica versterken bilaterale betrekkingen voor ...

Suriname en Jamaica streven naar sterkere bilaterale betrekkingen en willen nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en economische groei verkennen. Dit was het centrale thema tijdens het bezoek van de ...

Nieuwe verkeerslichten op de hoek de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat zijn kortgeleden in gebruik genomen. Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, bedankte bij deze gelegenheid alle actoren voor hun inzet en bracht de noodzaak van verkeersveiligheid onder de aandacht. Goede infrastructuur met duidelijke wegmarkeringen en verkeerslichten, zal de verkeersveiligheid verbeteren en het aantal verkeersongevallen terugbrengen.

In dit project zijn klachten van burgers meegenomen. Geld is daarom vrijgemaakt voor het vervangen van verkeersborden, wegmarkeringen en het vernieuwen van verkeerslichten.

Het hoofd van de afdeling Mobiliteit en Veiligheid, Ajai Soekhradj, ziet in deze verkeerslichten een essentieel onderdeel van een groter project dat gericht is op het verbeteren van de verkeersveiligheid in Paramaribo. Dit project omvat verder het leveren, installeren en operationeel maken van vijf verkeerslichten op strategische locaties in Paramaribo. Potency Sur is verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Het bedrijf heeft zijn taak goed uitgevoerd.

De verkeerslichten op de hoek van de Jagernath Lachmonstraat en Coesewijnestraat, hoek Johan Adolf Pengelstraat en Dr. Sophie Redmondstraat, hoek Steenbakkerijstraat en Domineestraat, hoek Molenpad en Fred Derbystraat zijn ook aan vervanging toe.

Een deel van onze verkeerslichten dateert van 2007. Enkele zijn van het jaar 1987. Vervanging van deze lichten is een noodzaak. Het ministerie wil zo snel mogelijk alle achterstand inhalen. Bijzondere aandacht bestaat voor de omgeving van scholen.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe verkeerslichten hoek Gemenelandsweg en Pengelstraat