woensdag 7 juni 2023
25.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuwe stappen gezet in samenwerking Suriname en Frans-Guyana

lees ook ...

Wie heeft er nog een schoorsteen thuis?

In de nieuwe Sinterklaasfilm ‘Sint Ahoy!’ hebben de pieten hun eigen originele gezichten. Er is nergens een schmink, roetveeg of krul te zien. Andy van Veen en Rik Sinkeldam van MovieCompany zijn de r...

Op maandag 27 maart 2023 hebben Suriname en Frans-Guyana een vergadering gehouden om de samenwerking tussen de twee landen te versterken. De commissie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) ontving een vertegenwoordiging van de Franse Ambassade in de vergaderzaal van De Nationale Assemblee (DNA) om te praten over verschillende onderwerpen.

Grensoverschrijdende samenwerking, militaire samenwerking, samenwerking met gendarmerie en politie, goudwinning, toerisme en gezondheidskwesties stonden onder andere op de agenda. De Franse vertegenwoordiging presenteerde de recente situaties en mogelijkheden op de verschillende gebieden.

Na de presentaties konden commissieleden vragen stellen. Commissievoorzitter Asiskumar Gajadien gaf aan tevreden te zijn met de presentaties en er werden afspraken gemaakt om technische vraagstukken verder te bespreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe stappen gezet in samenwerking Suriname en Frans-Guyana