woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe prioriteiten voor laatste jaar regering-Santokhi

lees ook ...

President Santokhi terug uit Bahama’s na deelneming aa...

President Chandrikapersad Santokhi keerde vanochtend terug naar Suriname na zijn werkbezoek aan de Bahama's. Tijdens zijn verblijf in Nassau, de hoofdstad van het Caribische eiland, woonde h...

President Chandrikapersad Santokhi heeft recentelijk de nieuwe prioriteiten van de regering voor de komende twaalf maanden aangekondigd. Deze prioriteiten werden afgelopen woensdag tijdens de regeringsraad gepresenteerd. Het staatshoofd gaf aan dat er eveneens kritisch wordt gekeken naar de bemensing binnen de regering en of er aanpassingen nodig zijn.

Het staatshoofd benadrukte dat hij hierover al een bilateraal gesprek heeft gevoerd met vicepresident Ronnie Brunswijk. Dit gesprek zal worden voortgezet om de inzichten te verbreden en het beleid verder te finetunen. “We hebben besloten dat waar er verandering moet komen binnen de regering, in welke vorm dan ook, die verandering ook daadwerkelijk zal plaatsvinden,” aldus Santokhi.

De president legde uit dat de regering heeft afgesproken om de laatste fase, de komende twaalf maanden, in te gaan met nieuwe prioriteiten. Deze prioriteiten worden in nauw overleg met alle ministers en de vicepresident vastgesteld. “We willen deze nieuwe prioriteiten goed definiëren en implementeren,” verklaarde Santokhi.

De regering-Santokhi staat voor een cruciale periode waarin zij de laatste fase van hun termijn ingaan. Het staatshoofd liet weten vastbesloten te zijn om, samen met zijn team, de gestelde doelen te bereiken en het beleid waar nodig aan te passen voor een betere toekomst van Suriname.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe prioriteiten voor laatste jaar regering-Santokhi