maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe maatregelen en steun voor DC’s besproken met President Santokhi

lees ook ...

China scheldt oude schulden van Suriname kwijt na succesvol ...

Minister Albert Ramdin, die deel uitmaakte van de presidentiële delegatie tijdens het staatsbezoek aan de Volksrepubliek China, heeft aangekondigd dat de schuldherschikking met China op technisch nive...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een uitgebreide bespreking gehad met het korps van districtscommissarissen om belangrijke kwesties met betrekking tot de ontwikkeling van de gemeenschappen te bespreken. De vergadering vond plaats op dinsdag 20 februari 2024 op het Kabinet van de President en werd bijgewoond door ministers Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport en Riad Nurmohamed van Openbare Werken.

Tijdens de bijeenkomst kregen alle districtscommissarissen de gelegenheid om de uitdagingen en problemen in hun respectievelijke gebieden aan te kaarten. Onderwerpen zoals infrastructuur, veiligheid en financiële vraagstukken stonden centraal. De noodzaak om deze kwesties aan te pakken werd benadrukt door de districtscommissarissen, die ook enkele persoonlijke uitdagingen bespraken die ze tegenkomen bij de uitvoering van hun taken.

President Santokhi kondigde aan dat stappen worden ondernomen om de beloning van districtscommissarissen te verbeteren door hun salarissen te verhogen en hen toelages toe te kennen. Bovendien is besloten om dienstvoertuigen beschikbaar te stellen aan de districtscommissarissen om hen in staat te stellen hun taken effectiever uit te voeren en beter te kunnen reageren op de behoeften van de gemeenschappen. Minister Nurmohamed en minister van Financiën Stanley Raghoebarsing zijn belast met de taak om deze voertuigen aan te schaffen. Daarnaast zullen kwartaalbijdragen worden verstrekt om de districtscommissarissen te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe maatregelen en steun voor DC's besproken met President Santokhi