maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
3
(2)

Nieuwe directeuren aangesteld op ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur

lees ook ...

Verdachten Pikin-Saron niet in vrijheid gesteld

 Kantonrechter Duncan Nanhoe heeft het verzoek van de advocaten Murwin Dubois en John Ferdinand tot invrijheidsstelling van hun cliënten in de strafzaak-Pikin Saron afgewezen. Hij vindt dat andere get...

Minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft vrijdag Dwight Warsodikromo en Robby Holband gepresenteerd als de nieuwe directeuren op het ministerie. Warsodikromo zal fungeren als de nieuwe directeur van het directoraat Cultuur, terwijl Holband de rol van directeur Beroepsonderwijs op zich neemt. Deze aanstellingen markeren een belangrijke ontwikkeling voor het ministerie en zijn gericht op het versterken van de leidinggevende capaciteiten en expertise binnen de organisatie.

Warsodikromo neemt de positie over van Roseline Daan, die per 1 maart 2024 haar functie als directeur van het directoraat Cultuur neerlegt om verder te gaan als beleidsadviseur binnen minOWC. Aan de andere kant, Holband, die voorheen directeur was van het Polytechnic College (PTC), zal nu leiding geven aan het Beroepsonderwijs op het ministerie.

Beide heren hebben aangegeven vereerd te zijn met de benoeming en kijken ernaar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onderwijs, wetenschap en cultuur in Suriname. Minister Ori benadrukte de toegevoegde waarde van Warsodikromo en Holband aan het directieteam van minOWC en sprak lovende woorden tijdens de presentatie.

“Kijk wat voor mooie bromtjie djarie we hier hebben,” aldus de minister, waarmee hij zijn vertrouwen uitsprak in de capaciteiten van de nieuwe directeuren en zijn tevredenheid over de voltooiing van het directieteam van minOWC.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe directeuren aangesteld op ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur