woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
3.5
(2)

Nieuwe directeuren aangesteld bij minOWC

lees ook ...

Versterking Surinaams-Chinese relaties: Santokhi in China vo...

President Chandrikapersad Santokhi is dinsdag vertrokken voor zijn allereerste staatsbezoek aan de Volksrepubliek China, geleid door een uitnodiging van de Chinese president Xi Jinping. Deze historisc...

Dwight Warsodikromo is vanaf 1 maart 2024 benoemd tot de nieuwe directeur van het Directoraat Cultuur, waarbij hij Roseline Daan opvolgt. Daan zal echter haar inzet voortzetten bij het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC). Tijdens een persconferentie gaf minister Henry Ori gisteren deze aankondiging.

Tegelijkertijd is Robby Holband benoemd tot directeur van het Directoraat Beroepsonderwijs. Minister Ori benadrukte het belang van beide directoraten binnen het ministerie en prees de managementkwaliteiten van de nieuwe directeuren, waarvan hij verwacht dat zij waardevolle bijdragen zullen leveren aan het departement. Ori beschrijft Holband als een persoon met een brede visie op het beroepsonderwijs, waarvan de ontwikkeling van dit directoraat een prioriteit is.

De minister vermeldde ook zijdelings dat de aanstelling van Warsodikromo en Holband een bewijs is van de kwaliteit van het team van het ministerie. Hij benadrukte dat ondanks mogelijke geruchten, de keuze voor deze directeuren een weloverwogen beslissing is die de kracht van het ministerie weerspiegelt. “Kijk naar hun gezichten en kijk dan naar mij,” merkte de minister op, “dan is het voor eens en voor altijd duidelijk.” Hij uitte trots op zijn team en is vastberaden om met hen belangrijke zaken af te ronden en het ministerie naar nieuwe hoogten te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe directeuren aangesteld bij minOWC