maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe directeur voor Nationale Veiligheidsdienst

lees ook ...

Javaans nieuwjaar Jawa Festa groots gevierd, nu nog een stan...

- Javaans nieuwjaar Jawa Festa groots gevierd, nu nog een standbeeld? - Exporteurs niet in gesprek met Ramdin, geen vertrouwen in Sewdien van LVV - Bushouder willen nu eindelijk geld zien https:...

De nieuwe directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), Shivanand Ramlall, werd vandaag 02 september geïnstalleerd op het kabinet van de President. Regering Santokhi-Brunswijk stelt als prioriteit de aanpak van de reorganisatie en   integriteitsvraagstukken en van het DNV. Tijdens deze bijeenkomst droeg de president de benoemingsresolutie over aan de nieuwe directeur.

Naast overdracht van de benoemingsresolutie werd ook het protocol van overdracht getekend door het Interim Managementteam DNV (IMT-DNV), de Majoors Eria Wamenie,  Gerard Kalka en directeur Ramlall. Met deze aanstelling wordt de periode van het IMT-DNV beëindigd, maar zal op instructie van het staatshoofd ondersteuning geven aan de nieuwe directeur.

De president heeft het vertrouwen dat Ramlall, met zijn bagage aan kennis, kunde en ervaring, goed werk zal verrichten. Er is door Interim Managementteam een doorlichtingsrapport van DNV met aanbevelingen aangereikt aan de president, die uitgevoerd moet worden. Ramlall geeft aan dat hij zich zal inzetten voor professionaliteit en integriteit om zodoende het imago van DNV te herstellen. Het DNV vervult een zeer belangrijke rol binnen de veiligheidsketen in Suriname.

Bij de installatie waren onder andere aanwezig minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Waarnemend Bevelhebber Nationaal Leger, Henri van Axeldongen, Korpschef Roberto Prade, het Interim Managementteam DNV, Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka en adviseurs van het kabinet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe directeur voor Nationale Veiligheidsdienst