woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe directeur Algemeen Vormend Onderwijs aangesteld

lees ook ...

Geerlings: Members expelled because they are inflammatory

Recently 5 members of the union at EBS were expelled. They have previously filed a lawsuit to force new board elections. Bond chairman Steven Geerlings emphasized to the news press that the 5 people w...

De functie van directeur Algemeen Vormend Onderwijs op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) is niet langer vacant. Sherida Zalman-Bergraaf M.Ed. is ingaande 1 november 2021 aangesteld. Vanaf 1 augustus was deze post vacant, toen Yuro Dipotaroeno zich “om strikt persoonlijke en confidentiële redenen” terugtrok.  Gracia Valies-Ormskirk M.Ed. B.A, directeur Beroepsonderwijs, was tot voor kort belast met de waarneming.

Sherida Zalman-Bergraaf M.Ed., de nieuwe AVO-directeur is niet nieuw op het ministerie. Zij is al jaren verbonden aan het ministerie. Vóór deze aanstelling was zij hoofd van de afdeling inspectie Voortgezet Onderwijs Senioren (Inspectie VOS). Alle directeuren, onderdirecteuren, afdelingshoofden, coördinatoren, beleidsadviseurs en het overige personeel zijn op de hoogte gesteld van de aanstelling van mevrouw Zalman-Bergraaf. De minister heeft eenieder gevraagd om de nieuwe AVO-directeur te ondersteuning in de  uitoefening van haar taak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe directeur Algemeen Vormend Onderwijs aangesteld