dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe CT-scan in AZ in gebruik genomen

lees ook ...

Voorstelling over de Marroncultuur, slavernijverleden en geh...

Ontdek de kracht van strijd en overleven tijdens de slavernij. Vanuit het perspectief van de Marronvrouw. Bezoek de voorstelling op zaterdag 21 oktober om 20.00 uur in Theater Zuidplein. Over de vo...

Er is een nieuwe CT-scan in gebruik genomen het Academisch Ziekenhuis.  President Chandrikapersad Santokhi zei op 14 januari bij de ingebruikname van de CT-scan: “gezondheid is het meest belangrijke voor de mens”. Deze regering is zich terdege van bewust, dat gezondheid van onschatbare waarde is voor de mens. Het is daarom dat er zwaar de focus wordt gelegd op preventie.

Het is namelijk veel beter te voorkomen, dan te genezen. Echter kan niet alles worden voorkomen, en zullen er altijd ziektegevallen zijn. De wereld wordt nu geteisterd door de Covid-19-pandemie en we bevinden we ons als land, in een golf van besmettingen. De regering heeft dankzij het gevoerde beleid, welke vertrouwen heeft gewekt in zowel binnen – als buitenland, mogen rekenen op donaties van verschillende landen en organisaties.”

De president heeft wees vervolgens naar de vele medische verbruiksartikelen die Suriname heeft ontvangen, alsook equipment voor onder andere het produceren van zuurstof. Daarnaast waren ook humanitaire missies deel van de steun, welke we hebben mogen ontvangen, van bevriende naties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe CT-scan in AZ in gebruik genomen