zondag 16 juni 2024
28 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe commandanten aangesteld bij Infanterie- en Logistiek bataljon

lees ook ...

President Santokhi in gesprek met Arise News

Tijdens zijn verblijf op de Bahama's voor de jaarlijkse Afreximabank-vergadering sprak president Chandrikapersad Santokhi met Arise News, een wereldwijd nieuwskanaal gevestigd in Londen. Arise News he...

De nieuwe commandanten van het Logistiek bataljon en Infanteriebataljon van de Landmacht zijn afgelopen vrijdag aangesteld. Majoor Niteesh Ramgoelam heeft het commando overgenomen van het Logistiek bataljon, terwijl majoor Wimmie Marso nu de nieuwe commandant is van het Infanteriebataljon.

De Landmacht-topman, luitenant-kolonel Ashokkoemar Jagdew, heeft het vertrouwen uitgesproken in de nieuwe commandanten en benadrukt dat er veel van hen wordt verwacht. Het werk van de commandanten zal worden gemeten en beoordeeld op basis van kritische selectie indicatoren. De gewezen commandanten, majoors Ronny Jhinkoe (Infanterie) en Umro Souda (Logistiek), werden bedankt voor hun inspanningen om het imago van de Landmacht hoog te houden.

In hun toespraken benadrukten de nieuwe commandanten het belang van discipline, medewerking, ondersteuning en loyaliteit van het personeel. Majoor Marso, die 25 jaar geleden als manschap begon bij het 33ste Infanteriebataljon, is blij om terug te zijn om het commando van het bataljon over te nemen.

Hij weet dat er grote uitdagingen te wachten staan, maar is vastbesloten om de grondwettelijke taak uit te voeren met de beperkte middelen die beschikbaar zijn. Hij benadrukte het belang van effectief leiderschap bij zowel de officieren als de onderofficieren om dit te bereiken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe commandanten aangesteld bij Infanterie- en Logistiek bataljon