zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Nieuwe Chinese leiding Rosebel Goldmines bezoekt President Santokhi

lees ook ...

Afdeling Bijenteelt LVV verzorgd in Coronie training voor im...

In het district Coronie is er op vrijdag 24 maart jongstleden voor zevenendertig imkers uit Coronie en Nickerie, een training over Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) verzorgd. De training ...

heeft op vrijdag 24 februari 2023 een bezoek gebracht aan President Chandrikapersad Santokhi  ontving op 24 februari jongstleden een delegatie van Zijing Mining die de Rosebel Mines over heeft genomen. De delegatie bestond uit de oprichter van Zijing Mining, de General Manager en de Manager die de Rosebel Gold Mines zal leiden.

President Santokhi gaf aan dat Suriname openstaat voor investeerders en dat die mogen rekenen op volledige ondersteuning van hem. De Zijing delegatie zei ingenomen te zijn met de ontvangst en dat er nagegaan zal worden, waar nog interesse bestaat vanuit Chinese bedrijven om te investeren in Suriname.

Het management van Zijing gaf aan dat de operaties te Rosebel op de gebruikelijke wijze voortgang zullen vinden. Er zullen investeringen worden gepleegd, om niet alleen meer te halen uit de bestaande mijn, maar ook dat de aandeelhouders, de staat en de werknemers er beter van zullen worden. Tevens sprak het management van Zijing de hoop uit, dat de werkzaamheden niet zullen worden gestagneerd.

President Santokhi sprak ook de hoop uit dat de werkzaamheden vlot zullen verlopen en wenste het management van Zijing Mining succes toe met de plannen te Rosebel en haalde nogmaals aan dat Zijing mag rekenen op zijn ondersteuning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe Chinese leiding Rosebel Goldmines bezoekt President Santokhi