dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuwe Bond bij CBB

lees ook ...

Grond uitgift aan geregistreerden in augustus

De regering heeft een online registratiesysteem in het leven geroepen, waarbij 70.000 personen zich hebben geregistreerd. Aan het uitgeven van grond serieus aandacht worden besteed. Vanaf medio august...

Het personeel bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken heeft een nieuwe bond die wordt voorgezeten door Raphia Wielzen. De vorige bond met Ronald Hooghart als voorzitter speelt niet meer mee. De bond onder leiding van Hooghart was al jaren inactief en niet voltallig.

De Bond van Ambtenaren bij de Bevolkingsadministratie in Suriname(Babs), zoals de nieuwe bond heet, heeft intussen al kennis gemaakt met directeur Mohamad Eskak van Binnenlandse Zaken. Het ligt in de bedoeling om binnen niet al te lange tijd te praten met Minister Bronto Somohardjo.

De nieuwe bondsvoorzitter zegt  “Babs is er voor de belangenbehartiging van het totale personeel van CBB, ongeacht hun positie of rang.” Ze zegt dat haar bestuur zich onder meer zal inzetten voor de rechtspositie en loopbaan van de leden, bevorderingen in orde maken en een betere communicatie tussen de ambtenaren en de directie van CBB.

Het bestuur van de Babs bestaat verder uit tien leden, onder wie Donovan Grep als ondervoorzitter en Purcy Landveld als secretaris.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe Bond bij CBB