zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuwe Bond bij CBB

lees ook ...

Kraka un Man Summit gehouden

De 'Kraka Un Man' Summit is een evenement, gehouden in het Lalla Rookh-gebouw, op zaterdag 19 november 2022. Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken heeft dit evenement georganiseerd ter ver...

Het personeel bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken heeft een nieuwe bond die wordt voorgezeten door Raphia Wielzen. De vorige bond met Ronald Hooghart als voorzitter speelt niet meer mee. De bond onder leiding van Hooghart was al jaren inactief en niet voltallig.

De Bond van Ambtenaren bij de Bevolkingsadministratie in Suriname(Babs), zoals de nieuwe bond heet, heeft intussen al kennis gemaakt met directeur Mohamad Eskak van Binnenlandse Zaken. Het ligt in de bedoeling om binnen niet al te lange tijd te praten met Minister Bronto Somohardjo.

De nieuwe bondsvoorzitter zegt  “Babs is er voor de belangenbehartiging van het totale personeel van CBB, ongeacht hun positie of rang.” Ze zegt dat haar bestuur zich onder meer zal inzetten voor de rechtspositie en loopbaan van de leden, bevorderingen in orde maken en een betere communicatie tussen de ambtenaren en de directie van CBB.

Het bestuur van de Babs bestaat verder uit tien leden, onder wie Donovan Grep als ondervoorzitter en Purcy Landveld als secretaris.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe Bond bij CBB